Βούλιαξε στα λασπόνερα το χωριό Βλοχός μετά την κακοκαιρία «Daniel». Οι εικόνες «Αποκάλυψης» μαρτυρούν την πλήρη καταστροφή της περιοχής.

Drone του MEGA πέταξε πάνω από το χωριό Βλοχός και κατέγραψε τη βιβλική καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τις εικόνες που κατέγραψε drone του MEGA από το χωριό Βλοχός. Ο Βλοχός βρίσκεται «βουτηγμένος» στα νερά, ενώ τρεις παραπόταμοι περνούν ανάμεσά του.

Οι κάτοικοι του χωριού που είδαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους να καταστρέφονται από την κακοκαιρία «Daniel» έχουν βρει καταφύγιο στην εκκλησία του χωριού τις τελευταίες τέσσερις ημέρες.

Μιλώντας στο LIVE NEWS, αναφέρουν πως μπορούν να πάνε μόνο με βάρκα στο σπίτι τους, ενώ οι στέγες έχουν καλυφθεί πλήρως.

Το συγκλονιστικό βίντεο από την ώρα που ηχούν οι καμπάνες μέσα στη νύχτα ώστε να εκκενωθεί το χωριό θυμίζει σκηνές πολέμου.

 «Ακούσαμε τις καμπάνες και τις σειρήνες και πήγαμε πόρτα πόρτα να βγάλουμε όλον τον κόσμο και ήρθαμε στην εκκλησία γιατί είναι το πιο ψηλό σημείο. Το χωριό έχει πάθει ολική καταστροφή. Πού θα πάει αυτός ο κόσμος; Δεν πρέπει να μεριμνήσει η Πολιτεία; Πόσο καιρό θα κοιμόμαστε στην εκκλησία;», ανέφερε η κ. Μαρία, κάτοικος του χωριού.