Βλαχοχώρια Ασπροποτάμου Τρικάλων έχουν μείνει χωρίς δρόμους μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel, με αποτέλεσμα είδη πρώτης ανάγκης, όπως φαρμακευτικό υλικό και προμήθειες για τους εγκλωβισμένους κατοίκους των χωριών μεταφέρονται με ελικόπτερα.

Οι μεταφορές από αέρος καταγράφονται σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα.
Ασπροπόταμος Πολυθέα

Φαρμακευτικό υλικό και προμήθειες για τους εγκλωβισμένους κατοίκους των χωριών του Ασπροποτάμου καθώς το οδικό δίκτυο έχει καταστραφεί και η πρόσβαση γίνεται μόνο δια αέρος Συγχαρητήρια σε όσους κατέβαλαν την προσπάθεια αερομεταφοράς για να σωθούν οι συνάνθρωποι μας .Γήπεδο Πολυθέας το απόγευμα της Παρασκευής

Δημοσιεύτηκε από IDEES trikalaidees.gr στις Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023

Όπως λένε οι κάτοικοι, οι καταστροφές στον Ασπροπόταμο είναι τεράστιες.

«Το κεντρικό οδικό δίκτυο μαζί με το δίκτυο ρεύματος έχουν υποστεί σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή. Πρόσβαση αυτήν τη στιγμή υπάρχει μόνο από Ανήλιο και αυτό για τρία χωριά μόνο. Ο δρόμος από κουκούφλι για Τρία Ποτάμια σε πολλά σημεία έχει εξαφανιστεί. Στεφανι Κρανια Δολιανά Κονάκια είναι αποκλεισμένα με αρκετούς κατοίκους, ανάμεσά τους ηλικιωμένοι με προβλήματα με μοναδικές πιθανές διαδρομές προσβάσης(δεν ξέρουμε και εκεί τι προβλήματα-ζημιες έχουν δημιουργηθεί)από δασικούς δρόμους με 4χ4» εξηγούν.

Πολύ σοβαρά τα προβλήματα που προκάλεσε η πρωτοφανής κακοκαιρία!!! Όλοι επί ποδός.. καταβάλλονται υπεράνθρωπες...

Δημοσιεύτηκε από Γρηγόριος Ν. Τόσκας στις Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023