Ο αντιπρόεδρος Ριζοβουνίου, κος Κώστας Κοσκινιώτης, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα», με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη, για τις καταστροφές που έχει προκαλέσει η σαρωτική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

«Ο Ιανός μπροστά σε αυτό που γίνεται σήμερα ήταν μια απλή ψιχάλα. Απίστευτος όγκος νερού, πλημμυρισμένα σπίτια όλες οι μονοκατοικίες είναι πλημμυρισμένες. Πολλοί κάτοικοι έχουν μεταφερθεί σε οικεία πρόσωπα στην πόλη της Καρδίτσας ή στην πόλη των Τρικάλων και οι υπόλοιποι έχουν πάει σε πιο ασφαλή και ψηλότερα σημεία του χωριού», επισήμανε.

Σχετικά με τις πληροφορίες για αγνοούμενους, είπε: «Εμείς σαν προεδρείο δεν έχουμε καμία τέτοιου είδους αναφορά, με βεβαιότητα όμως μπορώ να σας πω ότι έχω 16 άτομα εγκλωβισμένους, είναι μη προσβάσιμοι με οποιοδήποτε μηχάνημα. Επιχειρήσαμε με δικά μας μηχανήματα που είναι με μεγάλα τρακτέρ είναι απίστευτος ο όγκος νερού δεν μπορούμε να φτάσουμε με αυτά τα μηχανήματα μόνο με πλωτά μέσα. Έχουμε ειδοποιήσει την ΕΜΑΚ από χθες στις 6 το απόγευμα, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε ακόμη και με πολλούς από τους εγκλωβισμένους δεν έχουμε επικοινωνία να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται, αλλά ούτε καν τη πρόσβαση έστω από μακριά να τους δούμε ότι είναι στο σπίτι, είναι όρθιοι. Δυστυχώς δεν ξέρω και φοβάμαι πάρα πολύ».