Η σφοδρή κακοκαιρία «Daniel», που σαρώνει τη χώρα, «χτυπά» και την περιοχή της Φθιώτιδας, αναγκάζοντας την ΕΛ.ΑΣ. να δώσει εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λαμία.

Το μήνυμα του 112 αναφέρει ότι με εντολή της Αστυνομίας «απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον Δήμο Λαμιέων Φθιώτιδας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».


Η πλατεία Λαού της Λαμίας συγκεντρώνει ένα μεγάλο μέρος από τα όμβρια ύδατα από το βόρειο μέρος της πόλης, με συνέπεια το ύψος του νερού να έχει ξεπεράσει τους 40 πόντους και είναι αδύνατη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Περιφερειακά της πόλης, προς το νοσοκομείο, η κυκλοφορία έχει διακοπεί από νερά που έχουν καλύψει τον δρόμο και αυτή την ώρα η πρόσβαση προς το νοσοκομείο είναι σχεδόν αδύνατη και γίνεται μόνο με μεγάλα οχήματα.

Πριν από λίγο σταμάτησε και η διοχέτευση των αυτοκινήτων από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας προς τον δρόμο Λαμίας-Δομοκού και τη Β. Ελλάδα, καθώς ξεχείλισαν οι χείμαρροι ανατολικά της πόλης της Λαμίας, έχουν καλύψει τους δρόμους και τους έχουν μετατρέψει σε ποταμούς, με συνέπεια η τροχαία να διακόψει την κυκλοφορία.