Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon για την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά, όπου ένας 36χρόνος βρήκε τραγικό θάνατο, προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που αναχωρούσε από τον Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Την πλήρη ανατροπή στην υπόθεση έφερε η δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει μέλη του πληρώματος του πλοίου να διαπληκτίζονται και στη συνέχεια να σπρώχνουν και μάλιστα δύο φορές τον 36χρονο που προσπαθεί να επιβιβαστεί στο πλοίο με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να πέφτει στη θάλασσα από όπου ανασύρθηκε μετά από λίγο νεκρός.

Τα βίντεο εξηγούν και την πληροφορία που μεταδόθηκε από την πρώτη στιγμή ότι το πλοίο επιστρέφει στον Πειραιά με εντολή εισαγγελέα.

Επιβάτες, από τους οποίους προφανώς ήρθαν στη δημοσιότητα και τα ανατριχιαστικά βίντεο, ακούγονται να φωνάζουν αντιδρώντας «τι κάνετε; Θα πνιγεί».

❗️❗️❗️❗️❗️❗️Επανέρχομαι στο θέμα του θανάτου του ανθρώπου στο λιμάνι του Πειραιά και ενημερώνομαι από επιβάτη του πλοίου που τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο ότι ο άνθρωπος βρέθηκε μέσα στη θάλασσα Επειδή οι υπάλληλοι του πλοίου τον έσπρωξαν και τον πέταξαν έξω από την μπουκαπόρτα. Δύο φορές Τον έβγαλαν και τον έσπρωξαν έξω από το πλοίο πριν λυσουν τους κάβους και την τρίτη φορά που προσπάθησε να μπει μέσα στον πλοίο οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου πλοίου σύμφωνα με τη μαρτυρία συγκεκριμένου ανθρώπου ο οποίος θα καταθέσει και στον εισαγγελέα τον έσπρωξαν μέσα στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγει❗️❗️❗️❗️

Δημοσιεύτηκε από Sotiris Karamintzas στις Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023

Στην ανάρτηση, την οποία έκανε επιβάτης που βρίσκεται πάνω στο πλοίο, αναφέρεται πως «Πριν λίγη ώρα. Έδιωξαν δύο φορές τον άνθρωπο από το καράβι για την Κρήτη και την τρίτη τον πέταξαν στη θάλασσα. Τελικά πνίγηκε. Με εντολή εισαγγελέα το καράβι γυρνάει πίσω στο λιμάνι».

Σε δεύτερο βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται ο καβγάς μεταξύ επιβάτη και μελών του πληρώματος, με τους τελευταίους να τον σπρώχνουν στη θάλασσα.


Πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης

Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών, τονίζει σε ανάρτησή του για το τραγικό περιστατικό ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, εκφράζοντας τη θλίψη του για το χαμό του ανθρώπου.

Όπως έγινε γνωστό, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών και του πληρώματος, η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη.