Από σχολικές τσάντες μέχρι τετράδια και διαβήτες περιλαμβάνει το «Καλάθι των Μαθητών» που τέθηκε ήδη σε ισχύ από τις 30 Αυγούστου.

Το εν λόγω καλάθι περιλαμβάνει προϊόντα από 11 διαφορετικές κατηγορίες. Θα έχει ισχύ μέχρι τις 3 Οκτωβρίου και θα αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Στο συγκεκριμένο καλάθι των μαθητών υπάρχουν προϊόντα σε προσιτές τιμές προκειμένου οι γονείς να μην ξοδέψουν μια… περιουσία για τα σχολικά ψώνια.

Αν θέλετε και εσείς να κάνετε από τώρα τις προμήθειες των σχολικών ειδών για τα παιδιά σας δεν έχετε παρά να μπείτε στο SHOPFLIX.gr και να αναζητήσετε το «καλάθι του Μαθητή» όπου θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι.

Κάντε τις αγορές σας εύκολα και με λίγα μόλις κλικ και όλα όσα σας τα προϊόντα θα φτάσουν άμεσα και στην ώρα τους στο σπίτι σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας.

Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Στο «Καλάθι των Μαθητών» περιλαμβάνεται τουλάχιστον ένα προϊόν από τις εξής κατηγορίες προϊόντων:

-Σχολικές τσάντες

Κασετίνες

Τετράδια (και ετικέτες τετραδίων και καλύμματα)

Μολύβια ξύλινα ή μηχανικά

Χρωματιστοί μαρκαδόροι

Στυλό

-Γόμες

-Ξύστρες

-Διαβήτες

-Χάρακες

-και Φωτοτυπικό χαρτί.

Το «Καλάθι των Μαθητών» θα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Τετάρτη. Όσοι συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή του υπουργείου Ανάπτυξης θα πρέπει να αποστέλλουν σχετικό κατάλογο με τα προϊόντα και τις τιμές που περιλαμβάνονται στο «Καλάθι των Μαθητών».

Με βάση την υπουργική απόφαση, τόσο για το «Καλάθι των Μαθητών» κατά το διάστημα 30 Αυγούστου – 3 Οκτωβρίου όσο και το «Καλάθι του Νοικοκυριού» από τις 30 Αυγούστου και μετά, προβλέπεται να δημιουργηθεί ένα τουλάχιστον ξεχωριστό σημείο πώλησης σε περίοπτη θέση του καταστήματος, στο οποίο τοποθετούνται και διατίθενται στο καταναλωτικό κοινό συγκεντρωμένα τα προϊόντα.