Οι οπαδοί της Χαρτς ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, το αλκοόλ που κατανάλωσαν έφερε επεισόδια στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή και παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν να επεμβαίνουν. Ένα άτομο συνελήφθη και έγιναν και άλλες 3 προσαγωγές. Σημειώνεται πως τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα από νωρίς χθες το απόγευμα για τον φόβο επεισοδίων.

Ωστόσο, με τέσσερις προσαγωγές -μία εκ των οποίων μετατράπηκε σε σύλληψη- έληξε η χθεσινή διένεξη των Σκωτσέζων οπαδών της Χαρτς που πιάστηκαν στα χέρια ενώ διασκέδαζαν μαζί με δεκάδες συμπατριώτες τους σε μπιραρία στα Λαδάδικα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα άτομο που συνελήφθη είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στο σημείο βρίσκονταν ήδη δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που παρακολουθούσαν από νωρίς τη συγκέντρωση των οπαδών υπό τον φόβο επεισοδίων.

Υπενθυμίζεται πως από νωρίς το απόγευμα οι οπαδοί της Χαρτς διασκέδαζαν επί της Καντούνη με μία μπίρα στο χέρι τραγουδώντας συνθήματα και ανεβάζοντας τα ντεσιμπέλ, αδημονώντας για τον σημερινό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ανήρτησαν δε και μία σημαία της αγαπημένης τους ομάδας έξω από γνωστή ιρλανδική μπιραρία επί της Καντούνη.

Πηγή: voria.gr