Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τα εγκαύματα στα πόδια ενός άνδρα από την Ερέτρια, όταν για κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξερράγη το απόγευμα της Δευτέρας μια ηλεκτρική σκούπα που βρισκόταν κοντά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε στις 17:00 το απόγευμα, όταν ο άτυχος άνδρας από το Κοτρόνι Ερέτριας έκανε εργασίες στην αποθήκη του σπιτιού του. Για άγνωστη αιτία η ηλεκτρική σκούπα εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα για τις πρώτες βοήθειες. 

Όπως είπε στους γιατρούς, την ώρα που καθάριζε το σπίτι του, «έσκασε» η ηλεκτρική σκούπα και ο ίδιος τραυματίστηκε από τη φωτιά που εκδηλώθηκε και τα θραύσματα της συσκευής. Οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και πλέον είναι η σειρά πλαστικού χειρουργού. 

Η έκρηξη της ηλεκτρονικής σκούπας προκάλεσε εγκαύματα και πληγές στο πόδι στον άνδρα.


Πώς έγινε

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το περιστατικό έγινε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 28 Αυγούστου μετά τις 19:00. Ενώ έκανε δουλειές, είδε την ηλεκτρική σκούπα να εκρήγνυται, προκαλώντας του εγκαύματα, με φουσκάλες και ανοιχτές πληγές, στο πόδι.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους στα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου Χαλκίδας, οπού γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια του συνέτισαν οι γιατροί του Νοσοκομείου να τον δει πλαστικός χειρούργος.