Συγκλονίζει η ανάρτηση στα social media από τη μητέρα του 22χρονου Κρητικού που έπειτα από σοκαριστικό τροχαίο με τη μηχανή του έχασε τη ζωή του. Η κηδεία του νεαρού, που έδινε «μάχη» τα τελευταία 24ωρα στο νοσοκομείο, θα πραγματοποιηθεί σήμερα (29/09) στο Ηράκλειο.

«Έχουμε γαμπρό. Έναν άγγελο. Φορέστε τα καλά σας. Αν θέλετε λευκά. Φέρτε ένα όμορφο λουλούδι, φέρετε μαντολίνα, αλλά ούτε μία σφαίρα», γράφει η μητέρα του 22χρονου στην ανάρτησή της.



Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει σήμερα στις 14:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στο ΠΑΓΝΗ. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένειά του πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων του, όταν οι γιατροί τούς ενημέρωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη.

Ζωή σε πέντε ασθενείς

Με την απόφασή τους, ο 22χρονος θα χαρίσει ζωή σε πέντε ασθενείς. Η αερογέφυρα ζωής στήθηκε και τα όργανα του 22χρονου μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Ελλάδας, αλλά και σε ένα της Ιταλίας. Η καρδιά του στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το συκώτι του στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, οι νεφροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ οι πνεύμονες μεταφέρθηκαν στην Πάντοβα.