Δυστύχημα ή στυγερή δολοφονία; Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να δώσουν απάντηση οι αστυνομικοί στην Πάτρα.

Η 37χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης, με ακατάσχετη αιμορραγία, και υπέκυψε.

Ο αλγερινής καταγωγής σύντροφός της υποστηρίζει πως η γυναίκα έπεσε στο κρεβάτι τραυματισμένη και ότι ο ίδιος προσπάθησε μάταια να τη συνεφέρει. Εκφράζονται φόβοι για έγκλημα, με τον 40χρονο να αρνείται κάθε εμπλοκή και ανάμειξη στον θάνατό της.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι της γυναίκας, στο κέντρο της Πάτρας, όταν εκείνη άρχισε να αιμορραγεί. Την Αστυνομία ειδοποίησε ο ίδιος ο Αλγερινός, ο οποίος ανέφερε πως προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία χρησιμοποιώντας διάφορα ρούχα. Μάταια όμως. Σύμφωνα με το flamis.gr, ο 40χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας είπε πως η 37χρονη έπεσε στο κρεβάτι και δεν συνερχόταν. Τότε κάλεσε ασθενοφόρο και την Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε, συνέλαβε τον Αλγερινό, καθώς στο σπίτι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μπλούζα της άτυχης νεαρής γυναίκας με αίματα. Ο Αλγερινός αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, καθώς αστυνομικοί εκτιμούν πως η αιμορραγία προήλθε από χτυπήματα που δέχτηκε το θύμα. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται κάθε κατηγορία.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime