Σοκ και θλίψη προκάλεσε η τραγωδία με το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών και στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο οι γονείς τετραμελούς οικογένειας.

Ο 12χρονος γιος της οικογένειας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και η 10χρονη αδερφή του είναι καλύτερα στην υγεία της και νοσηλεύεται προληπτικά.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας, φέρεται να είπε στην Αστυνομία: «Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, πήγαινα κανονικά στην πορεία μου,  άκουσα έναν πολύ δυνατό κρότο και αισθάνθηκα τη σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου».

Στο χειρουργείο ο 12χρονος γιος της οικογένειας

Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ο 12χρονος γιος της οικογένειας που υποβλήθηκε χθες, Τετάρτη, σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του ήταν, μάλιστα, τόσο σοβαρή ώστε να τεθεί σε επιφυλακή και η ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, αλλά και ακόμα ένα που είναι ειδικευμένο σε περιπτώσεις παιδιών.

Τελικά, όμως, το παιδί δεν χρειάστηκε να φύγει και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Το χρονικό του εφιαλτικού περιστατικού

Το αυτοκίνητο της οικογένειας των Ρουμάνων συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του αυτοκινήτου και της συζύγου του, ηλικίας 45 και 48 χρόνων αντίστοιχα.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Φωτογραφίες: RThess