Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ευρυτανίας μετά την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (14/8) στη Γρανίτσα, όταν ένας άντρας πυροβόλησε και να σκότωσε τον αδελφό του.

Ο 54χρονος αδερφός του θύματος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για το έγκλημα. Τίποτα δεν έδειχνε την ημέρα του φονικού το κακό που ερχόταν. Τα δύο αδέρφια είχαν πάει μαζί στο καφενείο και επέστρεψαν στο σπίτι της μητέρας τους για να γευματίσουν. Μετά από άγριο καυγά, ο 54χρονος κατηγορείται ότι έβγαλε καραμπίνα και σκότωσε τον κατά 4 χρόνια μικρότερο αδερφό του.

Μέσα από το σπίτι της μητέρας τους, στη Γρανίτσα στην Ευρυτανία, ο 54χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδελφό του. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ενώ ο 50χρονος αδελφός του βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και μέσα από το παράθυρο έριξε δύο με τρεις φορές εναντίον του, με την μια από τις βολές να τον βρίσκει κατάστηθα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Δείτε το παράθυρο:

Χθες ο 54χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα λαμβάνοντας τριήμερη προθεσμία για να παρουσιαστεί στον ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή 18 Αυγούστου και να ετοιμάσει την απολογία του.

Όπως έχει γίνει γνωστό η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Γρανίτσα Ευρυτανίας, ένα μικρό χωριό 400 περίπου κατοίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρούσα στο τραγικό γεγονός η ανήλικη ανιψιά του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης, εκτός από τον αδερφό του σκότωσε και το άλογο της οικογένειας.

Στο σημείο έχουν έσπευσαν πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί για την διερεύνηση της υπόθεσης.

*Με πληροφορίες από tempo24