Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονική ''επιδρομή'' των xούλιγκαν, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.  Στο βίντεο φαίνεται η ώρα και το σημείο μηδέν. Έντεκα και πέντε γράφει το ρολόι της κάμερας ασφαλείας και φαίνεται η συγκέντρωση οπαδών της ΑΕΚ. Λίγο μετά φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει την επίθεσή τους οι xούλιγκαν με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Από την άλλη οι οπαδοί της ΑΕΚ εμφανίζονται αιφνιδιασμένοι και πετούν κάποιους πυρσούς προς τους Κροάτες χούλιγκαν. Η ώρα πλεόν δείχνει 23.08. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται ότι είναι η ώρα της δολοφονικής επίθεσης στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

 Ο 29χρονος φέρεται μετά την επίθεση να έχει κάνει μια απόσταση 80 - 100 μέτρων πηγαίνοντας προς τα εκδοτήρια εισιτηρίων της ΑΕΚ προκειμένου να βρει βοήθεια. Στα κολωνάκια σε αυτή την πορεία έχουν βρεθεί αιματηρά αποτυπώματα, πιθανότατα του ίδιου θύματος.

Έχει δεχθεί το μοιραίο και βαθύ τραύμα στην βραγχιόνια αρτηρία στο αριστερό του χέρι και έχει ακατάσχετη αιμμοραγία. Στο σημείο είναι κάποιοι αστυνομικοί οι οποίοι του δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Του δένουν το τραύμα και στην συνέχεια ειδοποιούν το ασθενοφόρο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Παράλληλα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι συμπλοκές μεταξύ των Κροατών χούλιγκαν και των οπαδών της ΑΕΚ. Οι Κροάτες χούλιγκαν φαίνονται με κοντάρια, στιλιαρα, κράνη, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ που έχουν εξοπλιστεί και οι οπαδοί της ΑΕΚ να προσπαθούν να διαφύγουν και να προστατευτούν με ότι βρίσκουν μπροστά τους.