«Όταν τον είδα στο έδαφος έπαθα σοκ και κάλεσα το ΕΚΑΒ», ισχυρίστηκε στην απολογία του, ο 27χρονος ντελιβεράς που ξυλοκόπησε και σκότωσε 50χρονο που του έκανε παρατήρηση.  Ο 27χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος  μετά την απολογία του.

 «Όταν τον είδα να πέφτει κάτω έπαθα σοκ. Εγώ κάλεσα το ΕΚΑΒ. Τον χτύπησα μόνο μια φορά στο πρόσωπο. Όταν ενημερώθηκα για τον θάνατο πήγα μόνος μου στην Αστυνομία», φέρεται να υποστήριξε ο 27χρονος στην απολογία του, σύμφωνα με το thesstoday.

 «Αυτό που προκύπτει από τη δικογραφία, είναι πως ο πελάτης μου ουδέποτε εγκατέλειψε τον 50χρονο. Έδωσε ένα χτύπημα στο πρόσωπο και ο άντρας έπεσε στο πάτωμα. Κάλεσε το ασθενοφόρο και περίμενε την αστυνομία. Την επόμενη ημέρα όταν έγινε γνωστό ότι κατέληξε ο άτυχος άντρας, ο ίδιος αυτοβούλως πήγε στην Αστυνομία», επεσήμανε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Ο διανομέας χτύπησε τον 50χρονο το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από παρατήρηση που δέχθηκε επειδή οδηγούσε τη μηχανή του στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στο κέντρο της πόλης. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και την επόμενη μέρα κατέληξε.