Η ακατάσχετη αιμορραγία, που προήλθε από το ένα και μοναδικό τραύμα που του κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι, είναι η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε νεκρός το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 7/08, έξω από την Opap Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως έδειξε η ιατροδικαστική, ο άτυχος 29χρονος έχασε όλο του το αίμα μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά, καθώς το τραύμα έσχισε όλα τα αγγεία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση, δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το τραύμα αυτό ενδεχομένως να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καράμπιτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλογρηάς, ανίχνευσε και χτυπήματα στα χέρια από την προσπάθεια του Μιχάλη Κατσουρή να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν.

Τα όπλα των Κροατών χούλιγκανς

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (07/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για καδρόνια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα τα οποία είχαν στα χέρια τους οι χούλιγκαν, τους οποίους κατέγραψαν και οι κάμερες λίγο πριν από την καταδρομική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης, Μιχάλη Κατσουρή.

Τα «πολεμοφόδια» των χούλιγκαν βρίσκονται ήδη στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. για λήψη DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα δείγματα θα συγκριθούν με αυτά των συλληφθέντων προκειμένου να εντοπίσουν τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη.

Δείτε φωτογραφίες:

Eurimata_NeaFiladelfia3
Eurimata_NeaFiladelfia2
Eurimata_NeaFiladelfia1
Για τις τελευταίες δραματικές στιγμές του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, του φιλάθλου της ΑΕΚ που έπεσε νεκρός κατά την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους το βράδυ της Δευτέρας 7/8 στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε ένας φίλος του που βρέθηκε δίπλα του μετά το μοιραίο για τον άτυχο νέο χτύπημα στη βραχιόνια αρτηρία.


Συγκλονιστική μαρτυρία για τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη

«Το μόνο που άκουσα ήταν μία φωνή να λέει ''αδερφέ, χτυπήθηκα'' και να γυρνάω πίσω να δω ποιος είναι και τι είναι. Και να είναι εκείνο το παιδί», είπε αρχικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος, ο φίλος του 29χρονου Μιχάλη.

«Υπήρχε τρελή αιμορραγία, ασταμάτητη και σε όλη τη διαδρομή πηγαίναμε εκεί παρεούλα, μέχρι και την καρέκλα που κάθισε στο περίπτερο το μόνο που μας έκανε ένα τίναγμα. Ήθελε να φύγει από την καρέκλα και να κάτσει κάτω, να ξαπλώσει κάτω, δεν τον αφήσαμε και υπήρχε μία κοπέλα εκεί νοσηλεύτρια, προσπαθούσε η κοπελίτσα να κάνει ό,τι μπορεί», πρόσθεσε, περιγράφοντας τις τελευταίες μαρτυρικές στιγμές για τον Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος διήνυσε μια απόσταση 100 μέτρων από το σημείο που χτυπήθηκε με μαχαίρι μέχρι να κρυφτεί σε ένα περίπτερο μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Ο Χρήστος ήταν ο άνθρωπος που, όπως είπε, έφυγε με το μηχανάκι του για να αναζητήσει ασθενοφόρο: «Δεν υπήρχαν ασθενοφόρα πουθενά, καλούσαμε. Απ' ό,τι μάθαμε, η Αστυνομία είχε εγκλωβίσει τα ασθενοφόρα και την Πυροσβεστική 20 λεπτά και δεν τους άφηνε να περάσουν επίτηδες, μέχρι να σταματήσουν οι φασαρίες, μάθαμε τέτοια πράγματα. Εγώ έφυγα μόνος μου να πάω να φέρω το ιδιωτικό ασθενοφόρο από τη διασταύρωση της Δεκέλειας, το οποίο το βρήκα κατά λάθος. Ο άνθρωπος είχε σχολάσει. Τον παρακάλεσα ότι πεθαίνει κόσμος και χάνουμε τον άνθρωπό μας και έτσι ήρθε το ιδιωτικό ασθενοφόρο».

«Συγγνώμη, αδελφέ, δεν τα κατάφερα. Αυτό θέλω να πω, τίποτε άλλο», είπε με τρεμάμενη φωνή ο φίλος του άτυχου Μιχάλη.