Άσχημη τροπή πήρε ο καβγάς δύο αδελφών στην αυλή των σπιτιών τους στην Καλαμπάκα, όταν ο ένας πυροβόλησε τον άλλο και έπειτα τράπηκε σε φυγή.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση των Αρχών για τον εντοπισμό του 62χρονου, καθώς σύμφωνα με το trikalanews.gr διέφυγε στα βουνά. Aρχικά είχε κρυφτεί σε μαντρί. Το όπλο της συμπλοκής το άφησε στο σπίτι του και τράπηκε σε φυγή με τα πόδια. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η περιοχή όπου διέφυγε είναι δύσβατη και φαίνεται πως ο κτηνοτρόφος το γνώριζε πολύ καλά.

Το θύμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων με τραύματα και στα δύο πόδια, καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πυροβολισμός που δέχτηκε ήταν σχεδόν εξ επαφής.

Χρόνιες οι διαμάχες τους

Ο καβγάς μεταξύ των δύο αδελφών, τα σπίτια των οποίων μάλιστα βρίσκονται στην ίδια αυλή, ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης (09/08), παρουσία κι άλλων οικείων προσώπων, ο οποίος δεν άργησε να πάρει άσχημη τροπή.

Ο μεγαλύτερος αδερφός, ηλικίας 62 ετών, πήρε το όπλο και έριξε στον αδερφό του, ηλικίας 58 ετών, μπροστά στα έντρομα μάτια των συγγενών τους. Το θύμα έπεσε τραυματισμένο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή και μάλιστα ημίγυμνος και μέσα στα αίματα.

Κάτοικοι του χωριού, μιλώντας συγκλονισμένοι στο Trikalanews.gr, αναφέρουν πως οι διαμάχες τους κρατάνε χρόνια, αλλά ποτέ δεν περίμεναν να έχουν τέτοια κατάληξη.

Με πληροφορίες από Trikalanews.gr