Για την καταδρομική επίθεση που έκαναν το βράδυ της Δευτέρας (07/08) χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεπ στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Πολλές φορές, από τους συνδέσμους παίρνουν υπαλλήλους για το οργανωμένο έγκλημα και μπράβους της νύχτας. Μέσα από αυτή τη δράση, κάποιοι “φτιάχνουν” βιογραφικό και δρουν ανεξέλεγκτα, ορισμένες φορές», υπογράμμισε σήμερα (10/08) ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, αναφερόμενου στους χούλιγκαν-δολοφόνους.

«Το νομικό πλαίσιο έχει αυστηροποιηθεί. Θα πρέπει να εκτίονται οι ποινές, αυτό είναι το ζήτημα. Όσο μικρή κι αν είναι. Αλλιώς δεν θα παραδειγματισθεί», τόνισε για τις ποινές.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Σχετικά με τους χούλιγκαν
, επισήμανε ότι «είναι ηλίθιοι, διαταραγμένοι και επικίνδυνοι. Μέσα στο σύνολο των ομάδων, βρίσκουν “καταφύγιο” και βγάζουν τα άγρια ένστικτά τους. Δεν νομίζω ότι οι επιχειρηματίες / ιδιοκτήτες των συλλόγων θέλουν αυτές τις εικόνες, τα μπάχαλα, με αποτέλεσμα να μην πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ