Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, ο το βράδυ της Δευτέρας χτυπήθηκε με μαχαίρι από χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λουλούδια, σπαρακτικά σημειώματα και πανό αποχαιρετισμού στα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, σημαίες, κασκόλ, μπλούζες της ΑΕΚ και κεριά που σχηματίζουν το αρχικό γράμμα «Μ» του ονόματός του.

Άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί την ώρα που ψυχορραγούσε ο 29χρονος, ξεσπούν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για τη δολοφονία του νεαρού και την απουσία της αστυνομίας.

Μια εργαζομένη σε καφετέρια της περιοχής, η οποία αναφέρει πως γνώριζε καλά τον Μιχάλη, περιγράφει πως ένα πλήθος μαυροφορέμενων μαχαίρωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους και πετούσαν πάνω στον κόσμο πέτρες και καδρόνια.

«Το μόνο που θέλω είναι να ουρλιάξω από οργή!!! Γιατί μας αφήσατε απροστάτευτους; Γιατί ενώ σας παίρναμε τηλέφωνο αργήσατε;», λέει με ανάρτησή της στο Facebook.

Τον σκότωσαν με καράμπιτ όπως τον Άλκη;

Το μοιραίο χτύπημα στον 29χρονο εικάζεται πως έγινε με μαχαίρι τύπου καράμπιτ που του έκοψε την βραχιόνιο αρτηρία στο χέρι, προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία. Οι χούλιγκαν είχαν αφαιρέσει τη ζωή και του Άλκη Καμπανού πριν από 1,5 χρόνο στη Θεσσαλονίκη με ένα τέτοιο όπλο που έκοψε τη μηριαία αρτηρία στο πόδι του.

Ο πατέρας του Άλκη, μιλώντας στο MEGA, στρέφει το βλέμμα στον ουρανό και εύχεται στους γονείς του Μιχάλη να έχουν δύναμη για τον Γολγοθά που πέρασε και περνά και ο ίδιος, ειδικά για την στιγμή που θα αντικρύσουν, όπως εκείνος, τους δολοφόνους του παιδιού τους.

Σε σοκ η Ελευσίνα

Στην Ελευσίνα όπου ζούσε με τη μητέρα του ο 29χρονος, η σιωπή «παγώνει» τη γειτονιά του.

Βαρύ το κλίμα και στην περιβαλλοντική εταιρία που δούλευε ως εργάτης τα 3 τελευταία χρόνια. Η μητέρα του εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά το σοκ που υπέστη από τον χαμό του παιδιού της κι ο πατέρας του, οδηγός σε κοινωνική υπηρεσία του δήμου Ελευσίνας, προσπαθεί να σταθεί όρθιος.

«Δεν έχει σημασία αν ήταν καλό παιδί ή όχι, σημασία έχει ότι ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ήθελε να εμπλακεί κάπου κι ότι σκοτώθηκε άδικα. H Ελληνική αστυνομία τα ήξερε όλα ότι επρόκειτο να έρθουν Κροάτες χούλιγκαν, οι πιο άγριοι και δεν έκαναν τίποτα», αναφέρει φίλη του 29χρονου.

Το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή θα δοθεί σε νεκροταφείο της Ελευσίνας, με την ευχή να είναι το τελευταίο θύμα της οπαδικής βίας.