Σε συναγερμό βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Μαρσέιγ και του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανησυχούν μήπως γίνει κάποια ενέργεια κατά οπαδών του Παναθηναϊκού λόγω της πρόσφατης επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν κατά των οπαδών της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Σημειώνεται ότι από χθες διακινείται η πληροφορία σε site οπαδικού περιεχομένου ότι αναμένεται να καταφθάσουν στην Αθήνα οπαδοί της Μαρσέιγ και της Λιβόρνο επειδή είναι «αδελφοποιημένοι» με αυτούς της ΑΕΚ. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, υπάρχουν φόβοι ότι το κέντρο της Αθήνας μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο μάχης μεταξύ χούλιγκαν.

Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με τους συλληφθέντες από το οπαδικό χτύπημα της Δευτέρας, η μεταφορά τους στα δικαστήρια της Ευελπίδων ξεκίνησε στις 10:30 προκειμένου να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Οι συλληφθέντες λόγω του αριθμού τους οδηγούνται με λεωφορεία της Αστυνομίας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι λιμενικές Αρχές στην Ηγουμενίτσα προχώρησαν στη σύλληψη άλλων πέντε υπηκόων Κροατίας, καθώς τους έκριναν υπόπτους ότι μπορεί να συμμετείχαν στο συγκεκριμένο χτύπημα.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 25, 41, 29, 25 και 31 που ισχυρίστηκαν στους λιμενικούς ότι βρίσκονται στη χώρα μας για διακοπές, χωρίς όμως να διαθέτουν μαζί τους κάποια αποσκευή.