Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αμπελοκήπων κρύβονταν οι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης μετά τα επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να τους περικυκλώσουν μετά τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΡΤ οι άνδρες της ΕΛΑΣ εντόπισαν στο κεντρικό ξενοδοχείο χούλιγκανς που δεν είναι ανάμεσα στους 98 συλληφθέντες και έχουν αποκλείσει το ξενοδοχείο, κυκλώνοντάς το. Μάλιστα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τρεις προσαγωγές.

Νέες προσαγωγές

Σε τρεις νέες προσαγωγές προχώρησε πριν από λίγη ώρα η αστυνομία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το βράδυ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρεις Κροάτες, οι οποίοι προσήχθησαν κοντά στο ξενοδοχείο President.

Σημειώνεται ότι κατά το χθεσινό περιστατικό ένας 29χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του.

Για τα επεισόδια μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί:

87 Κροάτες - οι 5 νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό

5 Έλληνες - οι 3 νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό

1 Αυστριακός

1 Βόσνιος

1 Άλβανος

1 Γερμανός

Και οι 96 συλληφθέντες για τα δολοφονικά επεισόδια κατηγορούνται αρχικά για παραβίαση των διατάξεων του νόμου περί Αθλητικής, ενώ δεν αποκλείεται για ορισμένους από αυτούς η κατηγορία να «αναβαθμιστεί» δεδομένου ότι υπάρχει νεκρός από τα επεισόδια.