Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 53χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 43χρονη σύζυγό του στη Λάρισα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 53χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του, ενώ θα ισχυριστεί ότι ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης αστυνομικού ήταν εκείνο που προκάλεσε την οργή και την άγρια επίθεση σε βάρος της.

Στο μεταξύ, η 43χρονη αστυνομικός δίνει μάχη για να επουλώσει τα βαριά σωματικά και ψυχολογικά τραύματά της.

Το χρονικό

Ο άνδρας φέρεται να ξυλοκοπούσε την 43χρονη αξιωματικό της αστυνομίας επί μία ώρα και ένα τέταρτο, από τις 03:00 τα χαράματα μέχρι τις 04:15.

Οι Αρχές επενέβησαν μετά από ειδοποίηση γειτόνισσας, η οποία άκουσε την 43χρονη να καλεί να βοήθεια, ενώ ο 52χρονος επιχειρήματας τη χτυπούσε ανελέητα με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπό της. Η 43χρονη χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τη ρήξη νεφρού που υπέστη, ενώ είναι γεμάτη κατάγματα.

Οι απειλές και η βίαιη συμπεριφορά του 52χρονου είχαν οδηγήσει την αστυνομικό στην απόφαση να χωρίσουν, όπως έγινε γνωστό από τη μητέρα της.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι βρίσκονταν ήδη σε διάσταση όταν εκείνος εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα. Μέσα από το νοσοκομείο της Λάρισας βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για όσα υπέστη, ενώ εκείνος έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», δήλωσε η 43χρονη.