Αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι Εποχικοί Πυροσβέστες στο Facebook, με πυροσβέστες που πάλευαν πάνω από δέκα ημέρες με τις φωτιές στη Ρόδο, να κοιμούνται κατά την επιστροφή τους από το νησί στο πάτωμα και τα τραπέζια του πλοίου.

Στο πάτωμα του καραβιού και στα τραπέζια κοιμήθηκαν οι Πυροσβέστες κατά την επιστροφή τους από τις φωτιές της Ρόδου» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην καταγγελία τους, οι Εποχικοί Πυροσβέστες

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, επιβάτες που είδαν τους πυροσβέστες να κοιμούνται όπου βρουν στο πλοίο, εξοργίστηκαν που δεν υπήρχε κάποια πρόβλεψη για τη διευκόλυνση της επιστροφής τους.







Επίσης, όπως μετέδωσε ο Alpha, επιβάτες που είδαν τους πυροσβέστες να κοιμούνται όπου βρουν στο πλοίο, εξοργίστηκαν που δεν υπήρχε κάποια πρόβλεψη για την διευκόλυνση της επιστροφής τους.



Τι απαντά η Πυροσβεστική


Πηγές της Πυροσβεστικής αναφέρουν ότι έγινε κάθε προσπάθεια να βρεθούν καμπίνες για τους πυροσβέστες στο πλοίο επιστροφής από Ρόδο σε Πειραιά αλλά λόγω της τουριστικής περιόδου και επειδή ήδη οι ταξιδιώτες είχαν κλείσει καμπίνες εδώ και καιρό, κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο.