H Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής, εξάρθρωσε κύκλωμα νοθείας και διακίνησης ηρωίνης στη Δυτική Αττική. Οι συλληφθέντες που διακινούσαμ ποσότητες σε χρήστες, είχαν και ένα κρυφό εργαστήριο για τη νόθευσή της.

Χθες το απόγευμα, Κυριακή 30 Ιουλίου, συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο έξι μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και ένας 15χρονος, ενώ κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 9 κιλά ηρωίνης και 6,3 κιλά σκόνης για νόθευση.

Συλληφθέντες είναι δύο γυναίκες ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 31 και 34 ετών, ο 15χρονος Έλληνας και 3 αλλοδαποί, ηλικίας 19, 30 και 34 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση τους στη διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, κυρίως στις περιοχές του Ασπροπύργου, του Ζεφυρίου και των Αχαρνών.

Από έρευνες που έγιναν σε σπίτι στην περιοχή του Ασπροπύργου, μέσα στο οποίο εντοπίστηκε και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη νόθευση και επανασυσκευασία της ηρωίνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 κιλά και 374,5 γραμμάρια ηρωίνης, 6 κιλά και 300 γραμμάρια χημικής ουσίας κατάλληλης για τη νόθευση της ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 4.360 ευρώ, 2 αυτοκίνητα, 6 κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρικός αναδευτήρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.