Το τελευταίο αντίο στην 14χρονη που έχασε τη ζωή της, έπειτα από τροχαίο με μηχανάκι στην Πάτρα, θα πουν σήμερα στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών η οικογένεια, οι συμμαθητές και οι φίλοι της αδικοχαμένης Χριστίνας.

Το παιδί έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τα ξημερώματα της 9ης Ιουλίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Νοσηλευόταν ύστερα από τροχαίο στην περιοχή του Ρίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε 16χρονος φίλος της, ο οποίος τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με ΙΧ.

Η οικογένεια της 14χρονης παρακαλεί όλους όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία να είναι ντυμένοι στα λευκά για να αποχαιρετίσουν τον «άγγελό» τους.

Δωρεά οργάνων

Οι γονείς της 14χρονης Χριστίνας αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της. Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου άρχισε από τα ξημερώματα του Σαββάτου τη διαδικασία της λήψης και μεταφοράς των οργάνων της άτυχης κοπέλας από μεταμοσχευτικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αθήνα, την Αυστρία και την Ιταλία.