Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν φαίνεται ότι είχε γύρω του ένα χαρέμι γυναικών και σεξουαλικές επαφές με νεαρές παρθένες. Δημοσίευμα του ανεξάρτητου ρωσικού ειδησεογραφικού και ερευνητικού πρακτορείου «The Insider», που επικαλείται η Daily Mail, αναφέρει πως «το αφεντικό της Wagner έκανε σεξ με νεότερες γυναίκες και με παρθένες».

Ο Πριγκόζιν και οι κούκλες Ματριόσκα

Μια γυναίκα που «πούλησε την παρθενιά της» στον Πριγκόζιν όταν ήταν 18 ετών -και τώρα έχει μετανιώσει- ισχυρίζεται ότι ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Πούτιν «πιστεύει ότι το σεξ με παρθένες παρατείνει τη νεότητά του».

«Πριν από την πτώση του και την εξορία του στη Λευκορωσία, ο Πριγκόζιν διατηρούσε ένα χαρέμι από πολύ νεαρά (μόλις λίγο πάνω από 18 ετών) κορίτσια σε δωμάτια του ξενοδοχείου Solo Sokos στην Αγία Πετρούπολη», γράφει το ρωσικό πρακτορείο.

«Με έστειλαν σε κλινική για να ελέγξουν την παρθενιά μου» – Η μαρτυρία της Masha

Μία γυναίκα, που κατονομάζεται ως «Μάσα», λέει ότι έχασε την παρθενιά της από τον Βάγκνερ το 2019, όταν ήταν 18 ετών. «Είχα κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο», συγκλονίζει.

«Εκείνη την εποχή γνώρισα ένα κορίτσι, περίπου στην ηλικία μου, που την είχαν διώξει από το σπίτι της και είχε μεγάλη ανάγκη από χρήματα. Με ρώτησε αν ήθελα να πουλήσω την παρθενιά μου για 40.000 ρούβλια και είπα “ας το κάνουμε”, αν και εγώ δεν είχα τόσο μεγάλη ανάγκη τα λεφτά», περιγράφει.

Η Μάσα γνώρισε τη γυναίκα που ήταν ο μεσάζων του Πριγκόζιν και την έστειλε σε κλινική για να ελέγξουν την παρθενιά της. Η κλινική αυτή είναι συνδεδεμένη με τη μεγαλύτερη κόρη του Πούτιν, Μαρία Βορόντσοβα, και είναι γνωστό ότι την επισκεπτόταν ο Πριγκόζιν.

«Στη ρεσεψιόν έπρεπε να πεις έναν κωδικό: “γυναικεία αθλήματα”» λέει η Μάσα, που σήμαινε ότι είχε πάει για εξέταση του παρθενικού υμένα με εντολή Πριγκόζιν.

Αφότου επιβεβαιώθηκε ότι ήταν παρθένα, την έστειλαν στο ξενοδοχείο Solo Sokos, όπου «φαίνεται ότι υπήρχαν πάντα δωμάτια κρατημένα για τον Πριγκόζιν και άνθρωποι που επέβλεπαν τα κορίτσια». «Υπήρχαν κορίτσια, όχι παρθένες, τις οποίες ο Πριγκόζιν πλήρωνε 5.000 ρούβλια», λέει η Μάσα.

Αποκαλούσε τις παρθένες… «σαμπουάν»

«Ήμουν σε απόλυτο σοκ, πήγα στο δωμάτιο και τον περίμενα. Χτυπούσε λάθος πόρτα, νόμιζε ότι δεν του άνοιγα και θύμωσε», θυμάται η Μάσα.

Τελικά μπήκε στο δωμάτιό της, άφησε έναν σωρό από χαρτονομίσματα πάνω σε μια καρέκλα και της ζήτησε να είναι «πιο χαρωπή» επειδή φαινόταν σκυθρωπή την ώρα της σεξουαλικής επαφής. «Ακόμα και για μένα, το να πουλήσω την παρθενιά μου στον Πριγκόζιν ήταν υπερβολικό», λέει η Μάσα.

Σύμφωνα με το «The Insider», η Μάσα ήταν μία από τις αμέτρητες γυναίκες με τις οποίες συνευρέθηκε ο Πριγκόζιν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Τις παρθένες, σύμφωνα με τη Μάσα, ο Πριγκόζιν τις ονόμαζε «σαμπουάν», από τα μπουκάλια μιας χρήσης στα ξενοδοχεία που «τα ανοίγεις και τα πετάς».