Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
tourkika_mme
Ελλάδα

Τουρκία: Τηλεοπτικά δίκτυα διαφημίζουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό - «Πιο καλές τιμές από Αττάλεια και Τσεσμέ»

Εντύπωση προκαλούν τα τουρκικά ρεπορτάζ από ελληνικά νησιά

Την Ελλάδα διαφημίζουν ως τουριστικό προορισμό τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, παρουσιάζοντας Τούρκους τουρίστες να λένε ότι τη λατρεύουν και πως είναι φθηνή, όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης. Μάλιστα, το κόστος για τη βίζα φτάνει τα 100 ευρώ ανά ενήλικα. 

Μικρό κόστος

Το δελτίο ειδήσεων του SHOW HABER ανέφερε: «Αυξήθηκε το κόστος των διακοπών όπως υποτιμήθηκε η λίρα και το ταξίδι στο εξωτερικό έγινε όνειρο για πολλούς. Ας δούμε το κόστος ενός ταξιδιού στην Ελλάδα που είναι δίπλα μας. Το ψάξαμε για εσάς. Ο ρεπόρτερ μας ταξίδεψε απο την Κωνσταντινούπολη στη Θάσο. Ας ξεκινήσει το ταξίδι μας. Ύστερα από περίπου 6 ώρες φτάσαμε στην Κεραμωτή. Εδώ επιβιβαστήκαμε σε πλοίο. 4 άτομα πληρώσαμε 45 ευρώ και σε μισή ώρα θα είμαστε στη Θάσο».


«Εικόνα τροπικής παραλίας»

Το δελτίο ειδήσεων του SHOW TV ανέφερε: «Συνεχίζεται η περιοδεία της ομάδας του Show Tv στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά πήγαν στις πλαζ και ερεύνησαν τις τιμές απο τα ενοίκια μέχρι και το φαγητό και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. H εικόνα είναι εντυπωσιακή και για κάποιους είναι θρυλική. Βλέπετε, υπάρχει μια εικόνα τροπικής παραλίας. Πεντακάθαρη θάλασσα, παραλίες και υπέροχο ήλιο. Μείναμε ευχαριστημένοι καθώς είναι φιλόξενοι. Εδώ είναι άλλη μία παραλία της Θάσου. Το όνομά της είναι η παραλία Μάρμαρα. Καθώς παίρνει το όνομα από τα λατομεία μαρμάρου. Εδώ έρχεστε με το αυτοκίνητό σας και για να το παρκάρετε δεν πληρώνετε τίποτα. 

Εδώ μπορούμε να κάνουμε διακοπές με πιο καλές τιμές σε σχέση με τις τιμές της Αττάλειας και του Τσεσμέ. Εδώ είναι πιο άνετα, πιο φθηνά και πιο ήσυχα. Ενώ στην Αλικαρνασσό και στον Τσεσμέ έχει κόσμο. Εδώ υπάρχουν οι ομπρέλες με τις ξαπλώστρες. Πληρώνετε μόλις 15 ευρώ και σας δίνουν και δωρεάν ένα ποτό».