Οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης στα Χανιά, αφού βρήκαν κι άλλο κομμάτι από το διαμελισμένο πτώμα άντρα, πιθανώς Ασιάτη. 

Αρχικά, την Τρίτη, οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν το κεφάλι του σε μια σακούλα. Ύστερα από έρευνες βρέθηκαν τα πόδια του, μετά τα σπλάχνα του και την Τετάρτη τμήμα του σώματος. 



Σύμφωνα με το zarpanews.gr, οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει και οι Αρχές προσπαθούν να βρουν και τα υπόλοιπα μέρη του διαμελισμένου σώματος αφενός για να γίνει η ταυτοποίηση του άντρα αφετέρου για να διαπιστώσουν πού θα επικεντρώσουν τις έρευνές τους ώστε να βρεθούν και οι υπαίτιοι του εγκλήματος.

Επίσης, με βάση την ίδια πληροφόρηση, στη σακούλα μαζί με το κεφάλι βρέθηκαν και αποδείξεις αλλά και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με το Ρέθυμνο.




Ωστόσο, θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να χαρτογραφηθεί η πορεία κάθε σακούλας. Το flashnews.gr αναφέρει πως ψάχνουν ένα συγκεκριμένο απορριμματοφόρο όχημα που πήγε στα Χανιά από το Ρέθυμνο, γιατί οι εργαζόμενοι είπαν πως το κεφάλι βρέθηκε σε σακούλα από διαλογή απορριμμάτων από το Ρέθυμνο.

Βέβαια, τα απορρίμματα φτάνουν εκεί σε μεγάλα κοντέινερ και φορτώνονται σε μαζικές παρτίδες άρα δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί από πού συλλέχθηκε η κάθε σακούλα. Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής εκτίμησε αρχικά ότι η σορός ανήκει σε άντρα ασιατικής καταγωγής 30-40 ετών που έχει πεθάνει σε απόσταση μίας εβδομάδας -έως και 10 ημέρες.



Προς το παρόν, θεωρείται ως πλέον πιθανό το έγκλημα να συνέβη σε περιοχή του Ρεθύμνου και μετά τον τεμαχισμό του πτώματος τα μέλη του να μοιράστηκαν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να πετάχτηκαν σε διάφορους κάδους.