Νέα μακάβρια εύρηματα στον χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στην περιοχή του Ακρωτηρίου στα Χανιά, καθώς μετά το κομμένο ανθρώπινο κεφάλι οι Αρχές βρήκαν και δύο πόδια.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, τα νέα μακάβρια ευρήματα εντοπίστηκαν από τις Αρχές λίγο πριν τις 20:00 της Τρίτης (18/07), μέσα σε μια μαύρη σακούλα.

Είναι άγνωστη η ταυτότητα του θύματος ενώ οι Αρχές έχουν αποκλείσει όλο τον χώρο και ερευνούν όσες σακούλες βρήκαν, προκειμένου να βρουν και τυχόν υπόλοιπα μέλη. Μαζί με τις αστυνομικές Αρχές, βρίσκονται και ένας εισαγγελέας αλλά και ένας ιατροδικαστής.

Πιθανολογείται ότι ο άνδρας είναι νεκρός εδώ και μια εβδομάδα έως και 10 ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στον χώρο ανακύκλωσης βρήκαν το κομμένο κεφάλι του σε μια από τις σακούλες και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως πρόκειται για ένα κεφάλι που ανήκει σε άνδρα ηλικίας από 30 έως 40 ετών ενώ πιθανότατα είναι ασιατικής καταγωγής.