Στη διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου προχώρησε η Τροχαία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, λόγω της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στο Λουτράκι.

Η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται πιθανότατα μεταξύ των οδηγών που έχουν εγκλωβιστεί στο ύψος του Ισθμού της Κορίνθου. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως κατέβηκε από το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευε για να καταγράψει με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου της την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο.

Το κλιπ ανάρτησε μέσω Instagram stories το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουλίου, λίγο πριν από τις 6 μ.μ. και στην ανάρτησή της επισήμανε: «Εθνική οδός Κορίνθου Αθηνών στο ύψος του Ισθμού. Ουρές αυτοκινήτων εγκλωβισμένα».
Κλειστά παραμένουν και τα δύο ρεύματα, από Αγίους Θεοδώρους έως κόμβο Επιδαύρου, την ίδια ώρα που οι οδηγοί υποχρεούνται σε αναστροφή προς Πάτρα και Αθήνα. Επιχειρούν 54 πυροσβέστες με 19 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, 3 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα

Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού:

«Για προληπτικούς λόγους, κλειστό το τμήμα από τον κόμβο Αγ. Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου εξαιτίας της πυρκαγιάς στο Λουτράκι».

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τις 17:30 ελήφθη η απόφαση να κλείσει και η Παλαιά Εθνική Οδός, με αποτέλεσμα όλοι οι οδηγοί να υποχρεωθούν σε αναστροφή προς Πάτρα και προς Αθήνα αντίστοιχα. Περίπου στις 18:00 τελικά το ρεύμα προς Αθήνα άνοιξε κατά πληροφορίες.