Έκπληξη από αυτές που θα έχουν να θυμούνται όλοι επεφύλαξαν για τον γαμπρό και την νύφη οι φίλοι τους που θέλησαν … και με το παραπάνω να ριζώσει ο γάμος τους. Σκέφτηκαν πως το καλύτερο θα ήταν να πέσει… μπόλικο ρύζι στο γάμο τους κι έτσι εμφανίστηκαν στην εκκλησία με χωματουργικό μηχάνημα προκειμένου να τους πετάξουν το… παραδοσιακό ρύζι.

Το νεόνυμφο ζευγάρι, κατά την έξοδό του από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, το απόγευμα του Σαββάτου έζησε την  ξεχωριστή αυτή έκπληξη.

Οι συγγενείς και φίλοι που παρέστησαν στη γαμήλια τελετή δεν τους περίμεναν να εξέλθουν από την εκκλησία για να τους πετάξουν το ρύζι με τα χέρια. Το ρύζι έπεσε από τη «δαγκάνα» ενός χωματουργικού μηχανήματος, τύπου bobcat!

Χάθηκαν… μέσα σε μια τεράστια ποσότητα ρυζιού ο γαμπρός και η νύφη. Την έκπληξη επεφύλαξαν στον γαμπρό, συνάδελφοί του από το χώρο των ιδιοκτητών και χειριστών χωματουργικών μηχανημάτων.

Μια εικόνα που σίγουρα δεν θα την ξεχάσει το νιόπαντρο ζευγάρι -και όσοι παρέστησαν στον γάμο τους- που με τόσο ρύζι πλημμυρίστηκε (όπως το έθιμο θέλει) με ευχές για γονιμότητα και καλή τύχη!

 

Πηγή: taxydromos.gr