Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00  το μεσημέρι της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Ροζάκη Αγγελή και Αμαλίας, στη Λαμία, με αποτέλεσμα μία μητέρα κι ο 12χρονος γιος της να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο νεαρός οδηγός ενός Opel Astra, με βουλγάρικες πινακίδες, παραβίασε το STOP της οδού Ροζάκη Αγγελή και «εμβόλισε» ένα Alfa Romeo, που κατέβαινε την οδό Αμαλίας.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το Alfa Romeo έκανε περιστροφή και ακινητοποιήθηκε χτυπώντας πάνω στο πεζοδρόμιο, ενώ το Opel Astra, αφού χτύπησε ένα άλλο παρκαρισμένο Opel, στη συνέχεια «καρφώθηκε» μέσα στη βιτρίνα γνωστού πολυκαταστήματος της περιοχής.

Μέσα στο Alfa Romeo επέβαινε η 47χρονη οδηγός και ο 12χρονος γιος της, που τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

«Ακούσαμε ένα δυνατό μπαμ, πεταχτήκαμε, βγήκαμε έξω από το πολυκατάστημα και είχε πέσει ένα Ι.Χ. πάνω στη βιτρίνα του καταστήματος. Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε…», είπε ο υπεύθυνος του πολυκαταστήματος στο LamiaReport, ενώ σοκαρισμένη είναι και η οδηγός του Opel, η οποία βρήκε το αυτοκίνητό της τρακαρισμένο.