Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός Βρετανού τουρίστα σε μπαρ στον Λαγανά Ζακύνθου από μπράβους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή και το βίντεο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες. Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, οι οποίοι χτύπησαν με μπουνιές, κλοτσιές, γονατιές και αγκωνιές τον Βρετανό σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός τουρίστας κατάφερε να αναγνωρίσει έναν από τους δράστες του ξυλοδαρμού του. Πρόκειται για έναν Σέρβο, ο οποίος συνελήφθη και εξετάστηκε από τον εισαγγελέα Ζακύνθου λαμβάνοντας τακτική δικάσιμο.

Σε ό,τι αφορά στα αίτια του ξυλοδαρμού, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Ωστόσο, εργαζόμενοι στο μπαρ αναφέρουν ότι ο Βρετανός ήταν εκτός εαυτού κι επιτέθηκε σε μια 19χρονη χτυπώντας την άγρια με ένα μπουκάλι και γι' αυτό επενέβησαν οι μπράβοι και τον ξυλοφόρτωσαν.

Εγώ απλά λέω. Πρέπει να πάνε όλοι αυτοί για απόπειρα δολοφονίας; Αυτά γίνονται κάθε βράδυ σε πολλά club όχι μόνο στο συγκεκριμένο. Τα ποτίζουνε αλκοόλ, τα ποτίζουνε ναρκωτικά και χάπια και στο τέλος τα πλακώνουν και στο ξύλο και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια δυστυχώς αλλά είναι παιδάκια 16-17 χρονών παιδάκια. Επιτέλους οι αρμόδιες υπηρεσίες θα ξυπνήσουν κάποια στιγμή από τον ύπνο που ρίχνουν, εκτός κι αν είναι συμμετοχή σε όλα αυτό και τα παίρνουν Γιατί αυτό ακούγεται γύρω γύρω το τελευταίο...

Δημοσιεύτηκε από Zante Comments στις Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023