Γιος πρώην αξιωματικού της αστυνομίας είναι ο ένας από τους διοργανωτές του παράνομου πάρτι στη Μύκονο, όπου γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Το πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 200 άτομα, το είχε διοργανώσει ο 36χρονος ιδιοκτήτης της βίλας και, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για γιο πρώην αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσίευσε η ΕΡΤ1 φαίνονται οι καλεσμένοι να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς, ενώ η ένταση της μουσικής είναι στη διαπασών. Μυστικοί αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν σαν πελάτες και πλήρωσαν 50 ευρώ για να πάρουν μέρος στο πάρτι.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στον υπαίθριο χώρο του καταλύματος διαπιστώθηκε να μεταδίδεται μουσική προερχόμενη από στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτές και ηχεία μεγάλου μεγέθους. Η ένταση του ήχου και το ύψος της συχνότητας ήταν τόσο μεγάλα, ώστε να προκαλείται διατάραξη κοινής ησυχίας των περιοίκων. Στις 1.50 τα ξημερώματα της Δευτέρας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έγινε έφοδος της αστυνομίας στη βίλα στην περιοχή Κούνουπας.

Στη ράμπα εισόδου είχε τοποθετηθεί πάγκος, στον οποίο γίνονταν ο έλεγχος εισόδου και η πληρωμή αντιτίμου ύψους 50 ευρώ των προσερχομένων στο πάρτι. Επίσης, σε κάθε εισερχόμενο πελάτη τοποθετούσαν στο περικάρπιο ένα κορδελάκι. Υπενθυμίζεται ότι στις έρευνες που ακολούθησαν στον προαύλιο χώρο της βίλας βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, χασίς, μεθαμφεταμίνης, ναρκωτικά χάπια και σίσα (Shisha).

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 6/07/2023