Ούτε δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που γνωστοποιήθηκε πως ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ έκαναν την πιο ακριβή αγορά ακινήτου όλων των εποχών στην Ελλάδα, στην περιοχή των Παλαιών Ανακτόρων, ξοδεύοντας 18 εκατομμύρια ευρώ

Ύστερα από την τοποθέτηση του πρίγκιπα Παύλου, ότι προτίθεται να εμφανίζεται συχνότερα στην Ελλάδα, αναμένεται αυτό το ποσό να... τρεμοπαίξει, καθώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, ο πρωτότοκος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ψάχνει per mare per terram ακίνητο. 

Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του πληθαίνουν και ο ίδιος καλείται το επόμενο διάστημα να αποφασίσει πού και ποιο από τα ακίνητα που του έχουν δείξει θα επιλέξει, με τα κριτήρια να είναι από την πρώτη στιγμή τρία, χωρίς σε αυτά να συμπεριλαμβάνεται η τιμή.

Ο 56χρονος και η Μαρί Σαντάλ επικεντρώνονται στην ασφάλεια, στους γείτονες και στην αισθητική.

Από 15.000€ το τετραγωνικό


Οι τιμές των ακινήτων που είναι στο μικροσκόπιο βρίσκονται στα ύψη. Στην οδό Θρασύλου και στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κοστίζει 15.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ενώ οι τιμές στην Ηρώδου Αττικού ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Παύλου αναφέρουν πως ο ίδιος ενημερώνεται διαρκώς και έχει γνώση για όλες τις προτάσεις μεσιτικών γραφείων.

Το deal που έκλεισε ο αδελφός του, Φίλιππος, για το ακίνητο στην Ηρώδου Αττικού έφτασε τα 18 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έδωσε ο δισεκατομμυριούχος πεθερός του, Τόμας Φλορ.

Οικονομικό θέμα δεν έχουν και ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι μεσίτες, που ευελπιστούν να μεσολαβήσουν για τη συμφωνία της ζωής τους.

Εκτός Ελλάδας τα παιδιά του

Όλα αυτά, την ώρα που τα παιδιά του Παύλου απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι τους μακριά από την Ελλάδα. Η Μαρία Ολυμπία πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας γνωστού οίκου, στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, όπου περπάτησε ως μοντέλο υπό τα βλέμματα των γονιών της, και ο γιος του, Αχιλλέας Κωνσταντίνος, έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική με συμμετοχή σε αμερικανικό σίριαλ. Πλέον, αναμένεται να εμφανιστεί σε ταινία με την Τζένιφερ Λόρενς. Ο ίδιος φαίνεται στο τρέιλερ. 

Ο Παύλος παραμένει στην Ελλάδα κοντά στον αδελφό του, Νικόλαο, και τη μητέρα τους, Άννα Μαρία, και σχεδιάζει να περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού στη χώρα μας.