H ΕΛ.ΑΣ με επιχείρηση «γέφυρα ζωής» άνοιξε δρόμο και συνόδευσε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα 3χρονο παιδί, το οποίο αιμορραγούσε στο κεφάλι και έπρεπε να διακομιστεί επειγόντως από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Κατά την επιχείρηση περιπολικά και δικυκλιστές της Αστυνομίας που ξεκίνησαν από την Αγία Αναστασία στη Χαλκιδική, ρύθμισαν την κυκλοφορία και με φοβερή ταχύτητα έφτασαν στη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο γλιτώνοντας τα χειρότερα για την υγεία του παιδιού.

Σύμφωνα με το GRtimes, το παιδί χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού παίζοντας σε παιδική χαρά με αποτέλεσμα, να αιμορραγεί.

Έντρομοι οι γονείς του παιδιού, που το παρέλαβαν αιμόφυρτο, κάλεσαν άμεσα το 100 και ζήτησαν την συνδρομή της ΕΛΑΣ, έτσι ώστε να φτάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο Νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Να σημειωθεί, ότι το παιδί έφτασε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από την Αγία Αναστασία Χαλκιδικής σε περίπου 20 λεπτά, ενώ υπήρχε αρκετή κίνηση στο δρόμο.