Ένας πατέρας χωρίς τους δύο γιους του, αυτό είναι το απώτατο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Δύο αδέλφια, ένας 38χρονος και ένας 32χρονος, πέθαναν, ο δεύτερος όταν έμαθε τα μαντάτα για το χαμό του πρώτου. 

Το χρονικό

Ο 38χρονος Θοδωρής από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και εισήχθη για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

«Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο "Γεννηματάς" 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, βάλανε σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στo κέντρο αποκατάστασης», λέει θείος της οικογένειας.

Ώσπου το πρωί της 9ης Ιουνίου χτύπησε το τηλέφωνο του μικρότερου αδελφού του. Ο γιατρός από το κέντρο αποκατάστασης κάλεσε τον 32χρονο και δεν είχε καλά νέα.Η υγεία του αδελφού του έδειχνε σημάδια επιδείνωσης. «Πήραν τον αδελφό του, του λένε "δεν είναι καλά, έλα από εδώ’" Πήγε από εκεί, του λένε "πέθανε"» συνέχισε ο θείος.

Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου του 38χρονου Θοδωρή, δεν άντεξε, κατέρρευσε και τελικά πέθανε έξι ώρες μετά το χαμό του αδελφού του.

Ως αιτία θανάτου του 38χρονου αναγράφεται η πνευμονική εμβολή, στις 09/06/20230 και ώρα 14.15 το μεσημέρι. Έξι ώρες αργότερα, στις 20:12 το βράδυ έξυγε από τη ζωή και ο 32χρονος από έμφραγμα του μυοκαρδίου - όπως αναγράφεται συγκεκριμένα στη ληξιαρχική πράξη θανάτου: πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου - θρόμβωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας.

«Με τους φίλους του ήταν, λέει "δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι" και έτσι όπως ήταν έπεσε… Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» συμπλήρωσε ο θείος τους ολοκληρώνοντας την τραγική ιστορία των δύο αδελφών που «έφυγαν» μαζί αφήνοντας πίσω τον πατέρα τους.