Από τα 200 ευρώ σε διαμέρισμα για έξι άτομα στην Πάτρα έως τα 5.000 ευρώ που κοστολογείται σπίτι στη Χαλκιδική με μπάτλερ και σεφ, το ρεπορτάζ του MEGA παρουσίασε δύο διαφορετικές -οικονομικές και όχι μόνο- κατηγορίες για καλοκαιρινές διακοπές μέσω AirBnB


Χαρακτηριστικά αναφέρεται: Το LIVE NEWS εντόπισε Airbnb για όλα τα βαλάντια με τη βραδιά να κοστολογείται από 100 ευρώ και να φτάνει μέχρι και τα 5.000 ευρώ. Για εκείνους που ψάχνουν την πιο οικονομική λύση στα Βραχνέικα της Πάτρας ένα δωμάτιο 87 τετραγωνικών μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα και την τιμή να διαμορφώνεται ανάλογα μέχρι τα 200 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

AirBnB Πάτρα
-87 τ.μ.
-Χωρητικότητα 6 ατόμων
-Μέχρι 200€ / διανυκτέρευση

«Υπάρχει πλήρης εξοπλισμός, μπορεί κάποιος να μαγειρέψει, μπορεί να φέρει την οικογένειά του σε πολύ προσιτές τιμές. Υπάρχει ενδιαφέρον, έχουμε πολλά τηλέφωνα», είπε ο Περικλής Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης AirBnB.

Για όσους βέβαια θέλουν και μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα για μία ακόμα πιο ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, το LIVE NEWS εντόπισε ενοικιαζόμενο κατάλυμα στη Χαλκιδική που η τιμή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 5.000 ευρώ τη βραδιά, αναλόγως των παροχών που θα επιλέξει να έχει.

AirBnB Χαλκιδική
-Μέχρι 5.000€ / διανυκτέρευση
- Διαθέτει μπάτλερ και σεφ

Από τον όρμο Παναγιάς στη Χαλκιδική σε παραλαμβάνει το ιδιωτικό σκάφος της εταιρείας που νοικιάζει το κατάλυμα και μέσα σε πέντε λεπτά βρίσκεστε στο Διάπορο, ένα μικρό νησάκι που η προβλήτα σε οδηγεί αμέσως μέσα στη βίλα.

«Καλώς ήρθατε στο Διάπορο Χαλκιδικής, πάμε να δούμε το σπίτι», δήλωσε ο Αντίγονος Χαλκίδης, ιδιοκτήτης AirBnB.

Μόλις φτάνεις, αντικρίζεις την ιδιωτική πισίνα και από εκεί βρίσκεσαι κατευθείαν στο σαλόνι του AirBnB.

«Βρισκόμαστε στον ισόγειο χώρο, σαλόνι κουζίνα και χώρο εργασίας γραφείο. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα για διανυκτέρευση. Η θέα από κάθε δωμάτιο του σπιτιού κόβει την ανάσα. Ελάτε να σας δείξω τη θέα αυτού του δωματίου πάνω στη θάλασσα».

Ο χώρος διατίθεται ακόμα και για εκδηλώσεις ή πάρτι γενεθλίων, προσφέροντας υπηρεσίες όπως μπάτλερ και σεφ.

«Αρκετοί από αυτούς επιλέγουν private chefing είτε για το πρωινό είτε για ένα dinner επομένως το σπίτι έχει τα πάντα για luxury διακοπές», δήλωσε ο κ. Χαλκίδης.

Μία μοναδική εμπειρία διακοπών και χαλάρωσης… όχι όμως για όλα τα πορτοφόλια.