Γκρεμισμένες πόρτες, καμένες καρέκλες και θρανία, σκουπίδια από μπουκάλια και φαγητά, ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν οι εκπαιδευτικοί του 4ου Γυμνασίου Λαμίας, στην πίσω πλευρά του σχολικού συγκροτήματος, όπου είχαν εισβάλει καποια άτομα τις νυχτερινές ώρες και κατέστρεψαν ό,τι βρέθηκε στο δρόμο τους.







Οι εκπαιδευτικοί ζητούν να ληφθούν μέτρα ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουν αντίστοιχα περιστατικά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους για να σταματήσουν αυτοί οι βανδαλισμοί που γίνονται και σε άλλα σχολεία....», λένε στο LamiaReport ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του εκπαιδευτικού ιδρύματος, Γιώργος Καραγεώργος και Γιάννης Σβώλης.



«Φυσικά δεν έχουμε κάτι με τα παιδιά που έρχονται και παίζουν ή αθλούνται τα απόγευμα στο προαύλιο. Μιλάμε πάντα για τους παραβατικούς τις νυχτερινές ώρες που κάνουν ζημιές και βανδαλισμούς στο σχολείο....», τόνισε ο κ. Καραγεώργος.



Σύμφωνα με το LamiaReport, βανδαλισμοί έγιναν και στο 5ο Λύκειο Λαμίας κατά τη διάρκεια που αυτό ήταν κλειστό για τη διεξαγωγή των εκλογών.