Στο νοσοκομείο με συμπτώματα  οξείας μέθης μεταφέρθηκε μια 17χρονη κοπέλα από το Ρέθυμνο. Ωστόσο, όταν οι δικοί της αντιλήφθηκαν την κατάστασή της, κατήγγειλαν το γεγονός ότι ένας 39χρονος έδωσε στην ανήλικη κοπέλα αλκοόλ. Δεν στάθηκαν όμως στην καταγγελία. Βρήκαν μόνοι τους τον 39χρονο και τον ξυλοκόπησαν.

Ειδικότερα, η ανήλικη, 17 ετών, πήγε χθες στο σπίτι 39χρονου άντρα από το Ρέθυμνο όπου υπό συνθήκες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως, η κοπέλα κατανάλωσε ποσότητα βότκας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης.

Ο αδερφός της 23 ετών, έχοντας μάθει τι είχε γίνει, πήγε με τρεις νεαρής ηλικίας άτομα στο σπίτι του ατόμου όπου λίγες ώρες πριν βρισκόταν και η κοπέλα. Όπως καταγγέλθηκε, οι 4 νεαροί τον επιβίβασαν με το ζόρι στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια αλλά και με μία κατσούνα.

Μάλιστα, όπως είπε το θύμα, ένας εκ τους τέσσερις τον απείλησε και με όπλο, το οποίο όμως δεν βρέθηκε όταν έκανε έρευνα η αστυνομία.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν οι τέσσερις νεαροί, δηλαδή ο αδερφός της ανήλικης και οι τρεις φίλοι του, αλλά και το άτομο που χτυπήθηκε για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, επειδή προσέφερε στην 17χρονη αλκοόλ.

 

Πηγή: creta24.gr