Ένα πείραγμα, μια παρατήρηση που ακολούθησε από έναν τρίτο και δεν άργησε να ξεσπάσει άγριος καυγάς που κατέληξε σε μαχαίρωμα.

Ο καυγάς ξέσπασε στη Χερσόνησο Κρήτης τα ξημερώματα της Κυριακής ανάμεσα σε έναν αλλοδαπό και έναν 25χρονο οδηγό ταξί, όταν ο δεύτερος προσπάθησε μαζί με την παρέα του να προστατεύσουν κοπέλες που τις παρενοχλούσε η παρέα του αλλοδαπού δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, όλα συνέβησαν σε μπαρ της Χερσονήσου όταν η παρέα του 25χρονου στην Χερσόνησο, αντιλήφθηκε ότι η παρέα του αλλοδαπού παρενοχλούσε κάποιες κοπέλες. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τους ζήτησε να βγουν έξω.

Λίγο αργότερα, τόσο η παρέα των αλλοδαπών όσο και των Ελλήνων βρέθηκαν να μιλάνε στην πιάτσα των ταξί στην Χερσόνησο και η παρέα του 25χρονου τους ζήτησε τον λόγο για την παρενόχληση σε βάρος των κοριτσιών. Τότε ένας εκ των αλλοδαπών έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 25χρονος.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα. Για το περιστατικό σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν βίντεο στην κατοχή τους από τη στιγμή του καβγά και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σχετικά με τον δράστη και την παρέα του, πρόκειται για γνωστά στις αρχές άτομα στην περιοχή που όμως δεν είναι κάτοικοι της Χερσονήσου.