Μποτιλιαρισμένα ανά διαστήματα είναι τα αυτοκίνητα που κινούνται  στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, την ώρα που υπάρχουν δρόμοι με αυξημένη κίνηση και μέσα στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, η κίνηση είναι αυξημένη στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον Ισθμό της Κορίνθου μέχρι τη Νέα Πέραμο και παρατηρείται μποτιλιάρισμα ανά διαστήματα.

Εντός λεκανοπεδίου Αττικής, αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, από το Κρυονέρι μέχρι τον Άγιο Στέφανο ανά διαστήματα στο ρεύμα της καθόδου. Μποτιλιάρισμα επικρατεί στο ίδιο ρεύμα, στο ύψος του Κόμβου Μεταμόρφωσης.

Αυξημένη είναι η κίνηση στο ίδιο ρεύμα, στο ύψος πριν τα διόδια των Αφιδνών, για λίγα χιλιόμετρα, καθώς φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει η επιστροφή των ετεροδημοτών.

Όσον αφορά την Αττική Οδό, παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10′ – 15′ από κόμβο Παιανίας έως κόμβο Μαραθώνος αλλά και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5′ – 10′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα

10΄-15΄ από κόμβο Παιανίας έως κόμβο Μαραθώνος.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο

5′-10′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου.

Ομαλή είναι η κυκλοφορία μέσα και έξω από το κέντρο της Αθήνας αλλά αυξημένη είναι η κίνηση μέσα στο λιμάνι του Πειραιά.