Μια πραγματικά φρικιαστική ιστορία ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από την καταγγελία ενός 17χρονου, ο οποίος έσπασε τη σιωπή του μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, μιλώντας για τα φρικτά βασανιστήρια που βίωσε στα χέρια του 50χρονου Δ.Κ., ενός επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στου Ψυρρή. Ο έφηβος για τρία ολόκληρα χρόνια βιαζόταν επανειλημμένα από τον 50χρονο, που του χορηγούσε ταυτόχρονα διεγερτικά ναρκωτικά, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις ειδεχθείς πράξεις του με σκοπό τον εκβιασμό του θύματος, αλλά και για δική του ευχαρίστηση! Το μαρτύριο του νεαρού ξεκίνησε πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν ήταν μόλις . Ο κατηγορούμενος γνώρισε το παιδί μέσω φιλικής επαφής και αμέσως έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο. Με ιδιαίτερο τρόπο κατάφερε να το προσεγγίσει: μερικά δώρα, ωραία λόγια και φυσικά ψυχολογική υποστήριξη σε όλα όσα περνούσε ο νεαρός λόγω της εφηβείας του. Το παιδί βρήκε ένα στήριγμα και μια παρέα που το εξίταρε. Δεν γνώριζε όμως ότι έτσι έπεφτε σε μια φρικτή παγίδα.

Η πρώτη σεξουαλική επαφή ήταν καθοριστική. Ο 47χρονος τότε άνδρας φέρεται να εισήγαγε το παιδί σε ένα νοσηρό κόσμο. Με «εργαλείο» χάπια, κοκαΐνη, αλλά και την ουσία μεφεδρόνη, το νεαρό αγόρι έγινε σεξουαλικό υποχείριό του. Το πραγματικό πρόσωπο του φερόμενου ως δράστη είχε πλέον αποκαλυφθεί. Με «όπλο» τις κάμερες στο εντυπωσιακό σπίτι του στου Ψυρρή, ο κατηγορούμενος άρχισε να εκβιάζει και να απειλεί το νεαρό. Όχι μόνο για να μη μιλήσει, αλλά και για να μη διακόψουν τις «επαφές» τους. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και για τρία ολόκληρα χρόνια, ο νεαρός πήγαινε πειθήνια στον τόπο του μαρτυρίου του, στο κέντρο της Αθήνας. Οι γονείς του νεαρού δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό. Ο νεαρός προφανώς και δεν μιλούσε, ενώ όταν η κουβέντα έφτανε στον κατηγορούμενο, τότε ακούγονταν μόνο καλά λόγια. Η αρχή του τέλους προέκυψε την περασμένη Τρίτη. Ο νεαρός αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και περιέγραψε τα πάντα στη μητέρα του. Εκείνη δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή και απευθύνθηκε στην αστυνομία. Ωστόσο, η συστολή που ένιωθε το παιδί ήταν απαγορευτική για να επισκεφθεί τη ΓΑΔΑ. Γι’ αυτό την αστυνομία εκπροσώπησε ειδικός παιδοψυχολόγος, που πήγε στο σπίτι του για να του πάρει κατάθεση. Αυτό ήταν αρκετό για τις Αρχές, προκειμένου να κινηθούν. Το πρωί της Τετάρτης, η Ασφάλεια Αθηνών που ανέλαβε την υπόθεση πήγε στου Ψυρρή και εντόπισε τον κατηγορούμενο στο σπίτι του.

Μυστηριώδης και απόμακρος με έφεση στην εικαστική τέχνη

Ο 50χρονος Δ.Κ., ο οποίος βαρύνεται με τις παραπάνω κατηγορίες, είναι ένας άνθρωπος αρκετά γνωστός στο κέντρο της Αθήνας, αλλά χωρίς να εμφανίζεται πολύ συχνά. Χαρακτηρίζεται από σεμνότητα και μια μυστήρια προσωπικότητα, ενώ έχει έφεση στην εικαστική τέχνη. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα αλλά και χρόνο στη διαμόρφωση της περιουσίας τους στου Ψυρρή, σε συγκρότημα διαμερισμάτων Airbnb με υψηλή αισθητική και καλό γούστο. Αρέσκεται στα ταξίδια με ιστιοπλοϊκό, ενώ με τα εικαστικά έχει ασχοληθεί από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία.

Τα Airbnb, το ναρκωτικό «Meow-Meow» και οι κάμερες!

Κατά την επιχείρηση για τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι. Ο συλληφθείς ήταν εντελώς απροετοίμαστος γι’ αυτό που θα ακολουθούσε. Οι Αρχές έφτασαν στο συγκρότημα της οδού Λεπενιώτου και διαπίστωσαν πως ο 50χρονος συνέχιζε το… πάρτι. Παντού διάσπαρτα στο διαμέρισμά του ναρκωτικά χάπια, αραδιασμένες γραμμές κοκαΐνης, όπως και το ειδικό συνθετικό ναρκωτικό μεφεδρόνη, το οποίο ο ίδιος φέρεται να χρησιμοποιούσε κατά κύριο λόγο για να παρασύρει το νεαρό παιδί σε σεξουαλικές πράξεις. Το ναρκωτικό αυτό είναι γνωστό στις πιάτσες του αντισυμβατικού ομοφυλοφιλικού σεξ. Είναι ένα διεγερτικό που αποκαλείται «Meow-Meow», το οποίο προσφέρει ευφορία, ενέργεια και αυξημένη σεξουαλική διέγερση. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει παράνοια, οπτικές ή ακουστικές ψευδαισθήσεις και ασταθή συμπεριφορά. Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης κάμερες, όπως και ένα καταγραφικό. Γρήγορα διαπίστωσαν πως το καταγραφικό ήταν συνδεδεμένο και με κάμερες άλλων διαμερισμάτων. Διαπιστώθηκε πολύ γρήγορα πως ο 50χρονος είναι ουσιαστικά ιδιοκτήτης-διαχειριστής μιας σειράς πολυτελών διαμερισμάτων Airbnb. Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν και δεκατρείς σκληροί δίσκοι, οι οποίοι εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έλεγχο. Εικάζεται πως είναι πολύ πιθανή η ανεύρεση πορνογραφικού υλικού ενηλίκων ή ανηλίκων, κάτι το οποίο θα προκύψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Συνολικά η αστυνομία εντόπισε 159 χάπια, 1,25 γραμμ. κοκαΐνης, 3,36 γραμμ. μεφεδρόνης, ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα, πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών, δύο μεταλλικούς τρίφτες, ζυγαριά ακριβείας, πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης, δεκατρείς σκληρούς δίσκους και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες, αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με τέσσερα φυσίγγια, τα χρηματικά ποσά των 1.210 ευρώ και 123 δολαρίων. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει -μέχρις ώρας- αφορούν βιασμό ανηλίκου, κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Οntime» στις 24/6