Πολύ αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στις εξόδους των δύο εθνικών οδών, καθώς όλο και περισσότεροι φεύγουν από την Αθήνα με προορισμό τον τόπο καταγωγής τους προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις επικείμενες εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου 2023.

Στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Λένορμαν και καταλήγει στην Αχαρνών, ενώ στο ρεύμα προς Πειραιά, χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι και τα ΚΤΕΛ.  Επί της Αθηνών - Κορίνθου επίσης,  η κίνηση είναι αυξημένη.

Αυξημένη η κίνηση και στο σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις. Το 100% αγγίζει η πληρότητα με τις εταιρείες να βάζουν έκτακτα δρομολόγια.

Δείτε εδώ LIVE την κίνηση στους δρόμους 

Υπενθυμίζεται ότι για τη διευκόλυνση στις μετακινήσεις, επιστρέφονται, με την καταβολή του προστίμου, πινακίδες και άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας που είχαν αφαιρεθεί από την Τροχαία ως την περασμένη Τετάρτη. Πινακίδες επιστρέφει και η δημοτική αστυνομία της Αθήνας. Εξαιρούνται οι παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης.