Ήρωας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας δεν δίστασε να κυνηγήσει δύο κακοποιούς που εισέβαλαν σε πολυκατοικία στον Άλιμο, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ακολούθησαν καταδίωξη και η σύλληψη του ενός δράστη. Ο αστυνομικός μίλησε αποκλειστικά στο Star, το οποίο παρουσίασε και βίντεο. 

«Την ώρα που κατεβαίνω προς τη θέση του υπογείου, εντοπίζω δύο άτομα που ανοίγουν την πόρτα της πολυκατοικίας και αρχίζουν στη θέα μου να τρέπονται σε φυγή» είπε ο αστυνομικός.



Χωρίς να διστάσει, συνέχισε να κυνηγά τους δύο κακοποιούς για αρκετά τετράγωνα, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που διέτρεχε.

Ο αστυνομικός δεν δίστασε να τους κυνηγήσει ακόμη και ξυπόλητος ολόκληρα τετράγωνα μέχρι που σε κάποιο σημείο οι δύο ληστές έβγαλαν λοστούς κα τον απείλησαν.

Στην πολυκατοικία έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ξεκίνησαν τις έρευνες στον περιβάλλοντα χώρο της πολυκατοικίας, καθώς υπήρχε ο φόβος ότι μπορεί να κρύβονταν κι άλλοι συνεργοί τους.



Έχοντας στη διάθεσή τους την περιγραφή του αυτοκινήτου, περιπολικά ξεκίνησαν την καταδίωξη ώσπου συνέλαβαν τον άντρα με τα κλοπιμαία. Ο συνεργός του αναζητείται.