Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε σήμερα (21/06) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, σε δυο νεαρούς από το Πακιστάν καθώς το καλοκαίρι του 2022 βίασαν μια 18χρονη, τότε, τουρίστρια από την Βρετανία.

Η νεαρή κοπέλα είχε πάει διακοπές στην Κρήτη και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη σε παραλία του Ρεθύμνου. Η 18χρονη, τότε, είχε σπεύσει άμεσα στις αρχές για να καταγγείλει τον βιασμό της, ενώ σε χρόνο ρεκόρ η αστυνομία είχε εντοπίσει και συλλάβει τους δράστες, που όλο αυτό το διάστημα ήταν προφυλακισμένοι στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο νεαροί Πακιστανικής καταγωγής, 24 και 27 ετών, τον Ιούλιο του 2022 στην κεντρική παραλία ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου, έπεσε στα χέρια των δύο ανδρών που είχαν εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά της και αφού την ακινητοποίησαν, όπως περιέγραψε σήμερα στους δικαστές με δάκρυα στα μάτια, προχώρησαν στον ομαδικό βιασμό της.

Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι και κατά την σύλληψή τους είχαν ομολογήσει τις πράξεις τους, σήμερα (21/06) στην διάρκεια της απολογίας τους ισχυρίστηκαν ότι οι ερωτικές πράξεις ήταν με την συναίνεση της κοπέλας και πως οι ίδιοι σταμάτησαν κάθε ερωτικό άγγιγμα όταν εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις ορέξεις τους.

Τελικά, το δικαστήριο τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Οι δύο νεαροί από το Πακιστάν θα οδηγηθούν στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ ασκήθηκε έφεση από τους συνηγόρους τους.