Αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό τα περιστατικά βιασμών, απόπειρας και ασέλγειας κατά γυναικών με δράστες ακόμα και εφήβους 15, 16 ή 17 ετών. Μία γυναίκα κινδύνευσε σε γνωστό δρόμο της Νέας Ιωνίας και σοκάρει με την εξομολόγησή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Η 29χρονη φαίνεται να έζησε τον απόλυτο τρόπο, όταν ένας άνδρας αποπειράθηκε να τη βιάσει στη μέση του δρόμου. «Με χτύπαγε σε ότι έβρισκε, σε κάγκελα, σε σίδερο. Είχε κατεβάσει τη φόρμα που φορούσε, λέγοντας μου κάποιες απρεπείς φράσεις, δείχνοντας μου το μόριό του, προσπαθούσε να γδύσει κι εμένα» λέει χαρακτηριστικά η ίδια.

Η κοπέλα περιγράφει την άγρια επίθεση που δέχθηκε στην οδό Αγίου Γεωργίου, σε «απόσταση αναπνοής» από το Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, λέγοντας ότι «αν εκείνο το βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου υπήρχε κάποιος άνθρωπος στην γύρω περιοχή που μπορεί να με άκουσε να φωνάζω και είδε κάποιον άνθρωπο να τρέχει με γκρι φόρμα, άντρα, να μπορέσει αν έχει κάποιο στοιχείο, αν θυμάται κάτι, να μιλήσει στην Αστυνομία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στο σημείο της επίθεσης έχουν λάβει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, με σκοπό να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον επίδοξο βιαστή.