Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της κοινότητας Αγίας Τριάδας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με το έγκλημα που έγινε στην περιοχή τους. Ένας 82χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, φέρεται να πυροβόλησε πισώπλατα δύο φορές συγχωριανό του σκοτώνοντάς τον, επειδή τα γίδια μπήκαν στο χωράφι του.

Αυτό αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον τόπο της τραγωδίας για το φονικό που συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 50χρονος βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρει το γάλα που είχε αρμέξει από το κοπάδι του μαζί με τον αδερφό του.

Ο φερόμενος ως δράστης λογομάχησε με το θύμα, γιατί για λίγο τα ζώα του πέρασαν στη δική του έκταση και αυτό αποτέλεσε έντονο σημείο τριβής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε ήπιο λόγο και ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός αυτό από τον ηλικιωμένο. Καθώς τον είδε, μάλιστα, να κρατάει όπλο, του είπε: «…τι να κάνω τώρα, δεν φταίω εγώ γι’ αυτό, σκότωσέ με...».

Τη στιγμή, όμως, που απομακρύνθηκε, φέρεται να τον πυροβόλησε ο 82χρονος πισώπλατα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο αδερφός του θύματος, που ήταν παρών στο συμβάν, προσπάθησε μάταια να αποτρέψει το κακό και, μόλις έστρεψε ο ηλικιωμένος το όπλο και προς τη δική του κατεύθυνση, κατάφερε να το αρπάξει και να τον αφοπλίσει.

 

ΠΗΓΗ: ilialive.gr