Διακοπές στην Ελλάδα κάνει ο Μπαράκ Ομπάμα με την οικογένειά του, φιλοξενούμενος του ζεύγους Χανκς στην Αντίπαρο. Το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκαν το εστιατόριο «Cantina» στη Σίφνο και για πρώτη φορά τούς «συνέλαβε» ο φακός.

Ο Μπαράκ Ομπάμα μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ και τις δύο κόρες τους, Μαλία και Σάσα, και φυσικά το ζεύγος Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον, έφτασαν με σκάφος την Κυριακή στη Σίφνο (μισή ώρα απόσταση από την Αντίπαρο, όπου διαμένουν) κι επισκέφθηκαν το γνωστό εστιατόριο «Cantina», το οποίο βρίσκεται στην παραλία στο Κάστρο.

Η οικογένεια Ομπάμα και το ζεύγος Χανκς έφτασαν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ. Έφαγαν σε μια ήσυχη γωνιά του εστιατορίου και, αφού ολοκλήρωσαν το δείπνο τους, αναχώρησαν και πάλι για την Αντίπαρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έμειναν ενθουσιασμένοι με τις ελληνικές θαλασσινές γεύσεις. Η οικογένεια Ομπάμα έφτασε με ιδιωτική πτήση στην Πάρο την Παρασκευή και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πέρασε με το πλοίο της γραμμής στην Αντίπαρο, όπου φιλοξενείται από το ζεύγος Χανκς.

Προφανώς, με αφορμή την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» την ερχόμενη Παρασκευή, η οικογένεια του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ προσκλήθηκε από το ζεύγος Χανκς να περάσει μαζί λίγες ημέρες χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στο Αιγαίο. 

Ομπάμα και Χανκς, έχοντας ως βάση τους την Αντίπαρο, απόλαυσαν βόλτες σε κοντινές και απομονωμένες παραλίες, αλλά κι εκδρομές σε διπλανά νησιά με ιδιωτικό γιοτ. Τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ συνοδεύουν φυσικά σε κάθε κίνησή του άνδρες των μυστικών υπηρεσιών.

Δημοσιεύθηκε στην On Time στις 20/6/2023