Ανάστατη είναι η Πάτμος από τη σύλληψη ενός 27χρονου μετά την καταγγελία για βιασμό που έκανε μια 70χρονη.

Σύμφωνα με την 70χρονη, ο βιασμός που υπέστη σημειώθηκε -όπως ανέφερε- μέσα στο σπίτι που έμενε. Όπως είπε η ίδια, ο δράστης φορούσε ένα μαντίλι για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο εκείνη κατάφερε να συγκρατήσει ορισμένα και να σκιαγραφήσει το προφίλ του στους αστυνομικούς. Μετά τη σύλληψη η ηλικιωμένη τον αναγνώρισε. Οι Αρχές περιμένουν τώρα τις αναλύσεις από τα εγκληματολογικά που αναμένεται να δέσουν την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος Αλβανός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος την Τετάρτη 14 Ιουνίου του 2023 μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέως στην Κω. Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος συνελήφθη στις 9/6 το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου.

Διέμενε σε παλαιό ξενοδοχείο απέναντι από το σπίτι του θύματος

Ειδικότερα, λίγο πριν από τις 02:00 του περασμένου Σαββάτου 10 Ιουνίου, ο 27χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα μαντίλι, μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα στην κατοικία της 70χρονης και με την απειλή μαχαιριού τη βίασε.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, η 70χρονη περιέγραψε τον δράστη και οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητά του διαπιστώνοντας μάλιστα ότι διέμενε σε παλαιό ξενοδοχείο απέναντι από το σπίτι του θύματος. Προσήχθη και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την 70χρονη.

Ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε την 70χρονη και ότι ήταν εκείνος που μπήκε στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν βιολογικό υλικό και αποτυπώματα.