Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του 15χρονου που συγκρούστηκε με ΙΧ ενώ διέσχιζε με πατίνι διασταύρωση στην Καλαμάτα.

Αν και αρχικά το αγόρι είχε επικοινωνία με τους γιατρούς στο νοσοκομείο, στο οποίο διακομίστηκε με τραύματα στο κεφάλι, στη συνέχεια διαπιστώθηκε απώλεια συνείδησης, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η διασωλήνωση του 15χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος διαπιστώθηκε κάταγμα κρανίου και πιθανό εσωτερικό αιμάτωμα.

Μετά τις εξελίξεις αυτές οι γιατροί του νοσοκομείου Καλαμάτας αποφάσισαν τη διακομιδή του 15χρονου σε νοσοκομείο της Αθήνας, κάτι που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, Τετάρτη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πώς έγινε η σύγκρουση

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/06) στην Καλαμάτα, όταν τα δύο παιδιά που βρίσκονταν πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου.

Από τη σύγκρουση το πατίνι μαζί με το αγόρι κατέληξαν κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αγόρι οδηγούσε το πατίνι, έχοντας όμως μπροστά του το κορίτσι να του περιορίζει την ορατότητα. Τα δύο παιδιά, τα οποία δεν φορούσαν κράνος, επιχείρησαν να μπουν από την Εθνικού Σταδίου (έχει πινακίδα σήμανσης STOP) στην οδό Κρήτης, χωρίς να ελέγξουν αν περνάει διερχόμενο όχημα, όπως είχε κάνει δευτερόλεπτα νωρίτερα ο οδηγός μηχανής, με αποτέλεσμα να τα παρασύρει διερχόμενο αυτοκίνητο.